Korean pickled potato salad

Korean pickled potato salad

4.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
6 portions

Składniki

Pickle
  • soy sauce
    250 g
  • white sugar
    200 g
  • white wine vinegar
    250 g
  • daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
    1
  • carrot peeled and cut into slices (3 mm)
    1
  • fresh long red chillies trimmed and thinly sliced
    2
Potato salad
  • water
    1000 g
  • sea salt
    1 tsp
  • new baby potatoes peeled (see Tips)
    800 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    3
  • Kewpie mayonnaise
    200 g
  • sesame oil
    ¼ tsp
  • Lebanese cucumber cut into quarters and sliced
    1
  • long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
  • spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 872.1 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 1726.1 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 32.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...