Urządzenia i Akcesoria
Korean pickled potato salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pickle
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced2
Potato salad
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
new baby potatoes peeled (see Tips)800 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
-
long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
-
spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872.1 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1726.1 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 godz.
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min