Urządzenia i Akcesoria
Korean pickled potato salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pickle
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced2
Potato salad
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
new baby potatoes peeled (see Tips)800 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
-
long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
-
spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872.1 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1726.1 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Brak ocen
Tempura vegetables
30 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Tomato passata
1 godz. 40 min