Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 872.1 mg
Alternatywne przepisy
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Korean bao beef sliders
2sa 10 dk
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Chilli creamed corn
40 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10 min
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min