Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Korean pickled potato salad
TM6 TM5 TM31

Korean pickled potato salad

4.9 ( 18 ocen )

Składniki

Pickle

  • 250 g soy sauce
  • 200 g white sugar
  • 250 g white wine vinegar
  • 1 daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
  • 1 carrot peeled and cut into slices (3 mm)
  • 2 fresh long red chillies trimmed and thinly sliced

Potato salad

  • 1000 g water
  • 1 tsp sea salt
  • 800 g new baby potatoes peeled (see Tips)
  • 3 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 200 g Kewpie mayonnaise
  • ¼ tsp sesame oil
  • 1 Lebanese cucumber cut into quarters and sliced
  • long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
  • spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
411 kcal / 1726.1 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
32.3 g
Węglowodany
24.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
872.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy