Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 234.5 mg
Alternatywne przepisy
Baguette
3h 45 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Cioppino
55min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Master stock chicken
1h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Stuffed tomatoes
50min