Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 234.5 mg
Alternatywne przepisy
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35p
Pork in green pepper and cognac sauce
50p
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1óra 30p
Crab and ginger tart with chilli dressing
1óra 30p
Chicken banh mi
4h 35 min
Parmesan gelato
4h 30min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1óra
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min