
Urządzenia i Akcesoria
Potato karakari
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into quarters2
-
water1040 g
-
potatoes cut into pieces (2.5 cm - see Tips)600 g
-
ground turmeric½ tsp
-
vegetable oil60 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
urad dal (see Tips)1 tsp
-
chana dal (see Tips)1 tsp
-
dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)2
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh curry leaves10
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
258 kcal /
1084.5 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
578.5 mg