Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dried chillies
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 270 g coconut milk
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 tsp tamarind paste
- 2 whole cloves
- ¼ - ½ tsp chilli powder
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 1400 - 1600 g whole chicken, butterflied (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3636.8 kJ / 865.9 kcal
- Białko
- 73.1 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 864 mg
Alternatywne przepisy
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Curry laksa
45 Min
Beef rendang
6h 20min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3j 20 mnt
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30min