
Urządzenia i Akcesoria
Malay-style coconut chicken
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chillies3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
coconut milk270 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken butterflied (see Tips)1400 - 1600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
865.9 kcal /
3636.8 kJ
Białko
73.1 g
Tłuszcz
62.3 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Sód
864 mg