Urządzenia i Akcesoria
Malay-style coconut chicken
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
dried chillies3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
coconut milk270 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken butterflied (see Tips)1400 - 1600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864 mg
Białko
73.1 g
Kalorie
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Tłuszcz
62.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Turmeric fried chicken
13 Std. 10 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Curry laksa
45 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min