Urządzenia i Akcesoria
Thai-style prawn broth with spicy apples
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Spicy apples
-
cooking apple4
-
vanilla sugar (refer to recipe in The Basic Cookbook)2 tsp
-
star anise4
-
ground ginger4 pinches
-
whole cloves4
-
ground cinnamon4 pinches
Thai broth
-
onions cut into halves150 g
-
fresh ginger cut into thin slices20 - 30 g
-
fresh chillies deseeded if preferred1
-
olive oil15 g
-
unpeeled raw prawns with heads and shells removed and reserved800 g
-
water1400 g
-
rice vinegar40 g
-
fish sauce30 g
-
whole cloves2
-
star anise1
-
salt adjust to taste3 pinches
-
ground black pepper adjust to taste3 pinches
-
dried Chinese egg noodles80 g
-
wakame flakes (opcjonalnie)2 pinches
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves15
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1242 kJ /
296 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Seafood con arroz
45 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Fish soup
40 min
Thandi
5 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.