Thai-style prawn broth with spicy apples

Thai-style prawn broth with spicy apples

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

Spicy apples
  • cooking apple
    4
  • vanilla sugar (refer to recipe in The Basic Cookbook)
    2 tsp
  • star anise
    4
  • ground ginger
    4 pinches
  • whole cloves
    4
  • ground cinnamon
    4 pinches
Thai broth
  • onions cut into halves
    150 g
  • fresh ginger cut into thin slices
    20 - 30 g
  • fresh chillies deseeded if preferred
    1
  • olive oil
    15 g
  • unpeeled raw prawns with heads and shells removed and reserved
    800 g
  • water
    1400 g
  • rice vinegar
    40 g
  • fish sauce
    30 g
  • whole cloves
    2
  • star anise
    1
  • salt adjust to taste
    3 pinches
  • ground black pepper adjust to taste
    3 pinches
  • dried Chinese egg noodles
    80 g
  • wakame flakes (opcjonalnie)
    2 pinches
  • fresh bean sprouts
    100 g
  • fresh coriander leaves
    15

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1242 kJ / 296 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...