Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spicy apples
- 4 cooking apple
- 2 tsp vanilla sugar (refer to recipe in The Basic Cookbook)
- 4 star anise
- 4 pinches ground ginger
- 4 whole cloves
- 4 pinches ground cinnamon
Thai broth
- 150 g onions, cut into halves
- 20 - 30 g fresh ginger, cut into thin slices
- 1 fresh chillies, deseeded if preferred
- 15 g olive oil
- 800 g unpeeled raw prawns, with heads and shells removed and reserved
- 1400 g water
- 40 g rice vinegar
- 30 g fish sauce
- 2 whole cloves
- 1 star anise
- 3 pinches salt, adjust to taste
- 3 pinches ground black pepper, adjust to taste
- 80 g dried Chinese egg noodles
- 2 pinches wakame flakes (opcjonalnie)
- 100 g fresh bean sprouts
- 15 fresh coriander leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Balti coconut fish curry
50 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Nam Jim
10min
Asian chicken noodle soup
1hod. 35min
Fish stock
35 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Miso soup
30 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.