Three meat roulade

Three meat roulade

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
    500 g
  • eggs
    2
  • breadcrumbs
    50 g
  • milk
    100 g
  • sea salt
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • button mushrooms cut into quarters
    150 g
  • olive oil for frying
  • pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
    300 g
  • dried mixed herbs
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips
    200 g
  • water
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 187 kcal / 785.3 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 4.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 457.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...