Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 457.9 mg
Alternatywne przepisy
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Curried pickled fish
49h
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Sautéed vegetables
15min
Samke harra
35 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
Brak ocen
Baked pumpkin and beef stew
3h
Liquid beef stock
3h 20min
Warm beetroot dish
50min
Brussels sprouts with lime crumb
20min