Urządzenia i Akcesoria
Three meat roulade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
785.3 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and porcini roulade
5 godz. 15 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Chicken in yoghurt
30 min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Pork fillet with mustard
35 min
Veal pizzaiola
40 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Fruit jellies
4 godz.
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min