
Urządzenia i Akcesoria
Three meat roulade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
187 kcal /
785.3 kJ
Białko
29.5 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
4.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
457.9 mg