Urządzenia i Akcesoria
Miso salmon broth
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried instant noodles (see Tip)100 g
-
boiling water for soaking
-
shiro (white) miso paste2 tsp
-
sake50 g
-
mirin50 g
-
brown sugar40 g
-
peanut oil20 g
-
garlic clove cut into thin slices1
-
skinless, boneless salmon fillets (approx. 800 g total)4
-
hot water800 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (5 mm)100 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
bok choy trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated150 g
-
spring onions/shallots trimmed and thinly sliced, for garnishing2
-
black sesame seeds to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1492.7 mg
Białko
50.9 g
Kalorie
3065.4 kJ /
729.9 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Open fish burgers
1 godz.
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min