Urządzenia i Akcesoria
Miso salmon broth
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried instant noodles (see Tip)100 g
-
boiling water for soaking
-
shiro (white) miso paste2 tsp
-
sake50 g
-
mirin50 g
-
brown sugar40 g
-
peanut oil20 g
-
garlic clove cut into thin slices1
-
skinless, boneless salmon fillets (approx. 800 g total)4
-
hot water800 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (5 mm)100 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
bok choy trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated150 g
-
spring onions/shallots trimmed and thinly sliced, for garnishing2
-
black sesame seeds to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1492.7 mg
Białko
50.9 g
Kalorie
3065.4 kJ /
729.9 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 godz. 55 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Okonomiyaki
30 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Curry laksa
45 min