Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g dried instant noodles (see Tip)
- boiling water, for soaking
- 2 tsp shiro (white) miso paste
- 50 g sake
- 50 g mirin
- 40 g brown sugar
- 20 g peanut oil
- 1 garlic clove, cut into thin slices
- 4 boneless, skinless salmon fillets (approx. 800 g total)
- 800 g hot water
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g soy sauce
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g bok choy, trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated
- 2 spring onions/shallots, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3065.4 kJ / 729.9 kcal
- Białko
- 50.9 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1492.7 mg
Alternatywne przepisy
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Salmon niçoise salad
35 min
Yasai miso ramen
35 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Coconut turmeric fish curry
40min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.