Wersje kompatybilne
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 645.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentil and mint salad
3h 55min
Ratatouille
40 min
Asparagus risotto
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Crispy bread with tapenade
45min
Eggplant with burghul
55 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Lentil hotpot
12u. 45min