Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Garlic chilli oil
-
olive oil100 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes3 tsp
Yoghurt soup
-
Greek-style natural yoghurt800 g
-
garlic clove1
-
brown rice200 g
-
boiling water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
dried mint1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh spinach leaves torn40 - 50 g
-
fresh mint leaves only, torn2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.8 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2012.1 kJ /
480.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
58.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style fish fillets
30min
Lentil hotpot
12h 45min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Miso soup
30min
Eggplant rotolo
1h 40min
Asparagus and pea omelette
20min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Hommus dip
5min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min