Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

2.9 ( 12 ocen )

Składniki

Garlic chilli oil

  • 100 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 3 tsp dried chilli flakes

Yoghurt soup

  • 800 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 garlic clove
  • 200 g brown rice
  • 1000 g boiling water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp dried mint
  • 1 tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 - 50 g fresh spinach leaves torn
  • 2 sprigs fresh mint leaves only, torn
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, torn

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
480.9 kcal / 2012.1 kJ
Białko
19.4 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
526.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy