Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Garlic chilli oil
-
olive oil100 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes3 tsp
Yoghurt soup
-
Greek-style natural yoghurt800 g
-
garlic clove1
-
brown rice200 g
-
boiling water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
dried mint1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh spinach leaves torn40 - 50 g
-
fresh mint leaves only, torn2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, torn2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.8 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2012.1 kJ /
480.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
58.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom quinotto
30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Warming amaranth porridge
50 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Mushroom tart
50 min