Urządzenia i Akcesoria
Vegan macadamia cheese ball
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 56 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
144.9 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Basic vegetable stock
1 godz.
Vegan butter
8 godz. 5 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Vegan hollandaise
10 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Gluten free pizza base
35 min