Urządzenia i Akcesoria
Vegan macadamia cheese ball
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 56 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
144.9 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Green goodness soup
10 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Plant-based parmesan
5 min
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Cashew sour cream
10 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Gluten free pizza base
35 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min