Vegan macadamia cheese ball
TM6 TM5 TM31

Vegan macadamia cheese ball

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g whole macadamia nuts
  • water, for soaking
  • 3 tsp coconut oil
  • 90 g kefir milk (coconut)
  • 50 g eschalot
  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp olive oil
  • ½ tsp salt
  • ground black pepper, to season
  • 1 tbsp fresh chives, finely chopped
  • 60 g pecans, roasted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1154.1 kJ / 274.8 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
2.4 g
Tłuszcz
27.9 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
2.5 g
Sód
144.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy