Vegan macadamia cheese ball

Vegan macadamia cheese ball

4.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 56 godz. 55 min
8 portions

Składniki

  • whole macadamia nuts
    200 g
  • water for soaking
  • coconut oil
    3 tsp
  • kefir milk (coconut)
    90 g
  • eschalot
    50 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
  • fresh chives finely chopped
    1 tbsp
  • pecans roasted
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 144.9 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 1154.1 kJ / 274.8 kcal
Tłuszcz 27.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...