Urządzenia i Akcesoria
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
10 pieces
Składniki
Sweet and sour chilli sauce
-
lime zest only, no white pith1
-
fresh red chillies deseeded if preferred, to taste1 - 1 ½
-
garlic clove1
-
ground black pepper½ tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
lime juice20 g
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh coriander leaves and roots only3 sprigs
-
fresh pineapple cut into pieces80 g
-
tomato70 g
-
honey20 g
-
tamari20 g
-
sea salt1 pinch
Rice paper rolls
-
carrot cut into quarters100 g
-
red apple cored and cut into halves1
-
red cabbage cut into pieces (6-8 cm)180 g
-
fresh coriander stalks only, leaves reserved8 sprigs
-
roasted salted peanuts2 tbsp
-
avocado flesh only1
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
rice paper roll wrappers (see Tips)10
-
yellow peach stone removed and flesh cut into thin slices½
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
Lebanese cucumber peeled into ribbons1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
219.5 mg
Białko
2 g
Kalorie
421.7 kJ /
100.4 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Lemon rasam
40 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Tropical smoothie bowl
20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Miso coleslaw
20 min