Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stone fruit compote
- 700 g water
- 2 nectarines, stones removed and flesh cut into eighths
- 2 yellow peaches, stones removed and flesh cut into eighths
- 1 vanilla bean, split lengthways and seeds scraped
- 2 tsp pure maple syrup (optional)
- 2 pieces lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp lemon juice
Nutty pancakes
- 50 g raw almonds
- 25 g walnuts
- 2 bananas (approx. 170 g), cut into pieces
- 3 eggs
- 1 tbsp ground cinnamon
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp gluten free baking powder
- olive oil, for frying
Assembly
- 40 g flaked almonds, to serve
- 80 g Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- 80 g honey, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1491.2 kJ / 355 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 128.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Nut and seed butter
10 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Plum and raspberry chia puddings
2 godz. 30 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min