Urządzenia i Akcesoria
Coconut coffee crunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.7 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Apple cake
1h
Ricotta fruit tart
1h 30min
Strawberry chocolate calzones
1h 55min
Crispy bread with tapenade
45min
Autumn vegetable gratin
50min
Fermented beetroot dip
25h
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Vitality truffles
25min