Urządzenia i Akcesoria
Coconut coffee crunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.7 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Panforte
1h 30min
Yoghurt cake
1h 40min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Rosewater madeleines
30min
Mediterranean carrot fritters
1h
Spiced apple liqueur
168h 10min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Almond thins
25min
Passionfruit and coconut slice
5h
Chocolate fondant cake
40min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min