Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad with raita dressing
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroots peeled and cut into thin slices (see Tips)2
-
dried chilli flakes plus extra 2 pinches for dressing1 tsp
-
red wine vinegar2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
boiling water500 g
-
piece fresh ginger6 cm
-
sweet potato150 g
-
sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
-
garlic clove1
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
alfalfa sprouts to serve (optional)
-
black sesame seeds to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
645.5 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1002.1 kJ /
238.6 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Hommus
15 min
Beetroot salad
10 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 godz.
Rice salad
1 godz.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Cypriot grain salad
45 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Brown rice salad
40 min