Wersje kompatybilne
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (opcjonalnie)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 481.1 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa tabouli
12h 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Roasted carrot dip
1h
Fattoush with grilled haloumi
5h
Ricotta and polenta chips
2h 20 min
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Falafel with beetroot hommus
20min
Hommus dip
5min
Hommus
15min