Urządzenia i Akcesoria
Pink scramble
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.1 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli salad
10 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Mango muesli
5 min
Sauerkraut salad
10 min
Orange and mango chia pudding
3 godz. 15 min
Fruit and nut muesli
10 min
Cacao banana porridge
15 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Green smoothie bowl
20 min
Coconut and beetroot balls
40 min