Urządzenia i Akcesoria
Pink scramble
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.1 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Daily green smoothie
10 min
Colourful quinoa salad
40 min
Green smoothie
5 min
Warming porridge (Skinnymixers)
15 min
Mango and cayenne juice
35 min
Mango salmon bowl
40 min
Energy shot
5 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 godz. 15 min
Miso coleslaw
20 min