Urządzenia i Akcesoria
Pink scramble
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.1 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 godz. 15 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Eat your veggie gardens
15 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Tummy tonic shot
5 min
Mango muesli
5 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Green machine
35 min
Colourful quinoa salad
40 min