Urządzenia i Akcesoria
Pink scramble
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.1 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 godz. 15 min
Broccoli salad
10 min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Plum and raspberry chia puddings
2 godz. 30 min
Avo and egg spread
35 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Rice crisp bars
1 godz. 10 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Coconut and beetroot balls
40 min