Meatballs with Romesco sauce

Meatballs with Romesco sauce

4.5 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions

Składniki

Romesco sauce
  • red capsicum deseeded and cut into quarters
    1
  • fresh tomato cut into halves
    1
  • red onion unpeeled
    ½
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • blanched almonds
    50 g
  • day old bread torn into pieces
    1 slice
  • sherry
    1 tbsp
  • ground smoked paprika
    ¼ tsp
  • olive oil
    50 g
  • red wine vinegar
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • dried chilli flakes
    2 tsp
Meatballs
  • topside beef or rump steak, cut into pieces (3 cm) and slightly frozen
    500 g
  • chorizo sausage casing removed and cut into pieces
    250 g
  • red onion (approx. 100 g)
    ½
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • day old bread torn into pieces
    1 slice
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground fennel seeds
    ¼ tsp
  • ground smoked paprika
    ¼ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • egg
    1
  • olive oil for greasing
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 357.7 mg
Białko 17 g
Kalorie 1163 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...