Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb fajitas
30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Mini Green Shakshukas
No ratings
Gluten free shortbread
1 h 35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 h 20 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 h
Quick veggie pasta salad
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 h 30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min