Chocolate mousse pots (Diabetes)

Chocolate mousse pots (Diabetes)

3.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • raw sugar
    50 g
  • dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces
    50 g
  • smooth ricotta cheese low fat
    120 g
  • Dutch cocoa powder
    3 tsp
  • egg whites
    2
  • fresh raspberries to serve
    125 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Sód 520 mg
Białko 29 g
Kalorie 3090 kJ / 739 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...