Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 Std.
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min
Coffee date muffins
35 Min