
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
739 kcal /
3090 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
85 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
520 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Pina colada mocktail
5 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Salami, pea and corn fritters
40 min
Lamb fajitas
Brak ocen
Banana bread with chai crème fraîche
1 godz. 35 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min