Chocolate mousse pots (Diabetes)

Chocolate mousse pots (Diabetes)

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • raw sugar
    50 g
  • dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces
    50 g
  • smooth ricotta cheese low fat
    120 g
  • Dutch cocoa powder
    3 tsp
  • egg whites
    2
  • fresh raspberries to serve
    125 g

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 739 kcal / 3090 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 85 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 520 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...