Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 godz. 10 min
Pizza Bianca
40 min
Mystery soup
45 min
Mini triple layer bundts
35 min
The ultimate low carb celebration cake
1 godz. 20 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min