Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Cheesy roasted vegetable muffins
Brak ocen
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Chocolate lava pudding
40 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Cheesecake
3 godz. 15 min