Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
520 mg
Białko
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio cream
15 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Macadamia chocolate cookies
45 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 godz. 10 min
Seeded sausage rolls
50 min