Urządzenia i Akcesoria
Boston baked beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
boiling water for soaking
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
speck cut into pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fresh long red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
molasses30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)10 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Dijon mustard30 g
-
water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1205.1 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1669.1 kJ /
397.4 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
15.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Beetroot ciabatta
15 godz.
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vegan gravy
40 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Colcannon
40 min
Spelt pastry
50 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Espresso "baked" beans
35 min