Wersje kompatybilne
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 40 g olive oil
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 60 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g peeled raw prawns, deveined
- 60 g unsalted butter
- 1 - 3 fresh long red chillies, cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 pinches smoked paprika
- 1200 g water
- 300 g dried risoni pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2700.4 kJ / 643 kcal
- Białko
- 38.5 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 1040 mg
Alternatywne przepisy
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Crab linguine
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Harissa lamb with green couscous
40min
Risoni with salmon and spinach
25min