Wersje kompatybilne
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chunky basil pesto dip dressing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashews
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 110 g extra virgin olive oil
- 100 g lemon juice (approx. 2 lemons)
Warm chicken salad and chickpea soup
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 550 g chicken breast fillet, cut into cubes (2 cm)
- 160 g couscous, rinsed and drained
- 150 g dried chickpeas
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 carrots (approx. 240 g), cut into pieces
- 3 - 4 garlic cloves
- 200 g turnip, cut into pieces
- 1100 g water
- 60 g pine nuts or raw cashews, toasted
- 150 - 200 g fresh baby spinach leaves
- 2 tbsp pitted black olives or Kalamata olives, sliced
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4472.5 kJ / 1064.9 kcal
- Białko
- 52.2 g
- Węglowodany
- 47.4 g
- Tłuszcz
- 71.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 18.3 g
- Sód
- 1164.4 mg
Alternatywne przepisy
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Charred leek gulai sayur
Brak ocen
Sunday morning breakky bake
1h 15min
Chicken velouté meal
40 min
Berry mousse
5h
Cherry delight
15 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Black forest pudding
1h 15min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min