Urządzenia i Akcesoria
Stuffed tomatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
fresh tomatoes large (similar size - see Tips)6
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
pork loin steak cut into cubes (2-3 cm)150 g
-
beef mince200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594.1 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
622.3 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
10 min
Chicken cacciatore
50 min
Cod with citrus butter
40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Penne and vegetables
35 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min