Wersje kompatybilne
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Pork fillet with mustard
35min
Mushroom sauce
20min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Prawn and saffron risotto
30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min