
Urządzenia i Akcesoria
Gulasz drobiowy z czerwoną fasolą i batatami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
kolendry, świeżej5 g
-
ząbki czosnku2
-
zielonej papryki pokrojonej na kawałki200 g
-
cebuli przekrojonej na pół150 g
-
oliwy z oliwek30 g
-
orzeszków ziemnych, prażonych, niesolonych100 g
-
krojonych pomidorów, z puszki400 g
-
batatów pokrojonych w 3 cm kostkę400 g
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
wody150 g
-
filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych w 3 cm kostkę650 g
-
czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej z zalewy240 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
397.8 kcal /
1664.5 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
29.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
362.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA Z DROBIU
9 Przepisów
Polska
Polska