Urządzenia i Akcesoria
Makaron z kiełbasą chorizo i serem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
150 g sera typu Comté lub Manchego, pokrojonego na kawałki
-
80 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
150 g kiełbasy chorizo pokrojonej na kawałki
-
680 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
300 g makaronu, suchego typu kolanka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
27.8 g
Kalorie
2271.8 kJ /
543.5 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SZYBKIE MAKARONY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara (TM5, TM6)
40 min
Meksykańskie chili z serem i chorizo
50 min
Makaron z papryką i kozim serem
20 min
Tagliatelle z boczkiem, szynką i śmietaną
25 min
Farfalle z mozzarellą i oliwkami
30 min
Zapiekanka ryżowa z mieloną wołowiną
1 godz.
Makaron w sosie bolońskim
40 min
Makaron z sosem z trzech serów
15 min
Ryż pomidorowy z szynką
40 min
Makaron à la bolognese
30 min
Makaron a'la carbonara
30 min
Makaron z sosem pomidorowo-bazyliowym i szynką
40 min