
Urządzenia i Akcesoria
Gulasz drobiowy z pomidorami i fasolą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki40 g
-
cebuli przekrojonej na pół150 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki200 g
-
ząbki czosnku3
-
liści bazylii, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji10 - 15
-
oliwy z oliwek30 g
-
krojonych pomidorów, z puszki400 g
-
białego wina, wytrawnego20 g
-
filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych w 4 cm kostkę800 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego2 - 3 szczypty
-
fasoli cannelini, z puszki odsączonej z zalewy480 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
324 kcal /
1357 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA Z DROBIU
9 Przepisów
Polska
Polska