Tagliatelle z duszonymi grzybami
TM5 TM6

Tagliatelle z duszonymi grzybami

Składniki

  • 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 g oliwy z oliwek, extra virgin
  • 100 g borowików, świeżych, pokrojonych w plastry
  • 100 g pieczarek, pokrojonych na kawałki
  • 1 ¼ łyżeczki soli
  • 1200 g wody
  • 300 g makaronu, suchego, typu tagliatelle
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego, do smaku

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1659.4 kJ / 396.2 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
53.7 g
Tłuszcz
13.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie