Urządzenia i Akcesoria
Kotleciki z łososia nadziewane serem gruyère
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
Kotleciki z łososiem i serem
-
80 g chleba białego, pokrojonego na kawałki
-
15 g oliwy z oliwek
-
50 g masła pokrojonego na kawałki
-
350 g ziemniaków, mączystych pokrojonych w 1 cm kostkę
-
50 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
-
30 g cebuli dymki pokrojonej na kawałki
-
350 g filetów z łososia, świeżych pokrojonych na 3 cm kawałki
-
80 g sera gruyère pokrojonego na 8 kawałków
Sałatka
-
120 g mieszanki młodych sałat
-
100 g pomidorka koktajlowego pokrojonych na połówki
-
2 - 3 łyżki oliwy z oliwek
-
1 łyżka octu balsamicznego
-
½ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
27 g
Kalorie
2197 kJ /
525 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŁOSOŚ
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Risotto z halibutem
55 min
Łosoś w migdałowej panierce z tagliatelle ze szparagami
1 godz. 5 min
Makaron z rybnymi pulpecikami i sosem śmietanowym
1 godz.
Cytrynowo-ziołowe burgery z łososia z cukinią w parmezanie
1 godz.
Kotlety (croquetas) z łososia i ziemniaków
1 godz.
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1 godz. 20 min
Eskalopki cielęce w sosie śmietanowym z pieczarkami
45 min
Kotlety warzywne z sosem koperkowym
1 godz. 10 min
Ryba w cieście bazyliowym
1 godz.
Kotlety (croquetas) z dorsza i ziemniaków
1 godz.
Kaszubskie kotlety rybne
35 min
Pulpeciki z dorsza gotowane na parze z sosem pomidorowym
55 min