Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia foremek
-
40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
½ pęczka koperku, świeżego
-
250 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 jajka
-
30 g mleka
-
70 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
-
500 g wody
-
serek kremowy z ziołami ilość do podania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
15 g
Kalorie
784 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SZYBKO I SMACZNIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3 Std.
Muffinki pomidorowe z serem feta
40 Min
Pełnoziarnista tarta z łososiem, szpinakiem i pomidorkami
1 Std. 45 Min
Muffinki brokułowe z szynką
1 Std.
Wytrawne muffiny cukiniowe
1 Std. 10 Min
Jabłkowe muffiny z boczkiem
40 Min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 Min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 Min
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1 Std.
Guacamole z mango i żurawiną
20 Min
Placki cukiniowe z dipem bazyliowym
35 Min
Bananowe muffiny z orzechami włoskimi
35 Min