Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy

Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy

3.9 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji

Składniki

  • masło ilość do natłuszczenia foremek
  • 40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • ½ pęczka koperku, świeżego
  • 250 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
  • 2 jajka
  • 30 g mleka
  • 70 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • ¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
  • 500 g wody
  • serek kremowy z ziołami ilość do podania

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 187 kcal / 784 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...