
Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia foremek
-
40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
½ pęczka koperku, świeżego
-
250 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 jajka
-
30 g mleka
-
70 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
-
500 g wody
-
serek kremowy z ziołami ilość do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
187 kcal /
784 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKO I SMACZNIE
11 Przepisów
Polska
Polska