Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
TM6 TM5

Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy

3.9 (35 ocen)

Składniki

  • masło, ilość do natłuszczenia foremek
  • 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • ½ pęczka koperku, świeżego
  • 250 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki
  • 2 jajka
  • 30 g mleka
  • 70 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • ¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
  • 500 g wody
  • serek kremowy z ziołami, ilość do podania

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
784 kJ / 187 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy