Mini frittaty
TM5 TM6

Mini frittaty

4.3 (30 ocen)

Składniki

  • 100 g boczku, wędzonego, pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 20 g szalotki
  • 70 g czerwonej papryki, pokrojonej na kawałki
  • 110 g cukinii, pokrojonej na kawałki
  • 20 g rukoli, drobno pokrojonej
  • 4 jajka
  • ⅓ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 3 szczypty papryki, słodkiej, mielonej
  • masło, do natłuszczenia foremek
  • 500 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
874 kJ / 209 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy