Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie

Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie

3.6 48 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje

Składniki

  • 150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
  • 5 g koperku, świeżego tylko liście
  • 4 jajka
  • 1 szczypta soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 500 g wody

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 655 mg
Białko 14 g
Kalorie 642.7 kJ / 153.5 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...