Urządzenia i Akcesoria
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
655 mg
Białko
14 g
Kalorie
642.7 kJ /
153.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA KASZUBSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka szpinakowa z rabarbarem i truskawkami
20 min
Roladki z ogórka
30 min
Kurczak w ziołach prowansalskich z ryżem i brzoskwiniami
1 godz.
Śledzie w sosie makowym
1 godz. 30 min
Makaron z makrelą i cytryną
30 min
Chłodnik pomidorowy z arbuzem i papryką
30 min
Chrzanowa zupa krem z awokado i pulpetami
1 godz. 10 min
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
45 min
Kotlety śledziowe z kaparami
25 min
Omlet z białek
35 min
Rolada rybna ze śliwką zawinięta w boczek
1 godz. 20 min
Kotlety z wątróbki
35 min