
Urządzenia i Akcesoria
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
makreli, wędzonej (patrz wariant)150 g
-
koperku, świeżego tylko liście5 g
-
jajka4
-
soli1 szczypta
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
153.5 kcal /
642.7 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
655 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA KASZUBSKA
10 Przepisów
Polska
Polska