Urządzenia i Akcesoria
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
150 g makreli, wędzonej (patrz wariant)
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
655 mg
Białko
14 g
Kalorie
642.7 kJ /
153.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA KASZUBSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zielona shakshuka na Varomie
30 Min
Chłodnik z sałaty z marynowaną rzodkiewką i pesto z liści rzodkiewki
25 Min
Makaron z makrelą i cytryną
30 Min
Chłodnik pomidorowy z arbuzem i papryką
30 Min
Chłodnik pomidorowy z kolendrą i krewetkami po meksykańsku
1 Std. 50 Min
Pieczony boczek w pięciu smakach
9 Std. 15 Min
Jabłkowe muffiny z boczkiem
40 Min
Cebule faszerowane wątróbką
1 Std. 55 Min
Sałatka śledziowa rosolli
1 Std. 15 Min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 Min
Pulpety z karpia w galarecie
4 Std. 10 Min
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1 Std. 20 Min