
Urządzenia i Akcesoria
Siemianka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
30 g orzechów włoskich, łuskanych
-
30 g siemienia lnianego
-
30 g otrębów owsianych
-
25 g wiórków kokosowych
-
250 g mleczka kokosowego
-
250 g wody
-
2 szczypty cynamonu, mielonego do dekoracji
-
maliny, świeże do dekoracji (ok. 100 g)
-
jeżyny, świeżej do dekoracji (ok. 60 g)
-
wiórki kokosowe dodatkowa ilość do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
544.3 kcal /
2277.1 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
42.6 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Sód
31.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Zielona owsianka
30 min
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
30 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min
Owsianka z komosą ryżową
15 min
Owsianka ze świeżymi owocami
15 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Migdałowy pudding z chia
15 min
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
20 min