Urządzenia i Akcesoria
Krem z parmezanu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
120 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
50 g masła miękkiego
-
1 łyżeczka grappy1 łyżeczka białego octu winnego
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6.5 g
Kalorie
631.8 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Terrina z łososia i ricotty
4 godz. 35 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30 min
Dip serowy
10 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Zupa z papryki i parmezanu
20 min
Pasta z oliwek
5 min