
Urządzenia i Akcesoria
Krem z parmezanu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
120 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
50 g masła miękkiego
-
1 łyżeczka białego octu winnego
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
151 kcal /
631.8 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gremolata z parmezanem
5 min
Pikantne aïoli
15 min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Dip serowy
10 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z sera owczego
10 min
Crostini z kozim serem i pastą z groszku
25 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min