
Urządzenia i Akcesoria
Litewskie bliny pszenno-owsiane
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
wody350 g
-
mleka350 g
-
płatków owsianych górskich150 g
-
mąki pszennej200 g
-
drożdży świeżych pokruszonych15 g
-
jajka2
-
cukru½ łyżeczki
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
olej rzepakowy do smażenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
308.2 kcal /
1290.2 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
45.8 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA KRESOWA
10 Przepisów
Polska
Polska