
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean carrot fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
24 portions
Składniki
Red onion and yoghurt dip
-
red onion cut into quarters½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
natural yoghurt150 g
Carrot fritters
-
wholegrain bread torn into small pieces3 slices
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra for serving6 sprigs
-
water500 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)500 g
-
dried apricots6
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices4
-
sultanas1 tbsp
-
pine nuts3 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
egg1
-
grapeseed oil for frying
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
53.2 kcal /
223.4 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
89.2 mg