Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean carrot fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
24 portions
Składniki
Red onion and yoghurt dip
-
red onion cut into quarters½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
natural yoghurt150 g
Carrot fritters
-
wholegrain bread torn into small pieces3 slices
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra for serving6 sprigs
-
water500 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)500 g
-
dried apricots6
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices4
-
sultanas1 tbsp
-
pine nuts3 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
egg1
-
grapeseed oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
89.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
223.4 kJ /
53.2 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Spinach and feta muffins
40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min