Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean carrot fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
24 portions
Składniki
Red onion and yoghurt dip
-
red onion cut into quarters½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
natural yoghurt150 g
Carrot fritters
-
wholegrain bread torn into small pieces3 slices
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh dill leaves only, plus extra for serving6 sprigs
-
water500 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)500 g
-
dried apricots6
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices4
-
sultanas1 tbsp
-
pine nuts3 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
egg1
-
grapeseed oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
89.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
223.4 kJ /
53.2 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean capsicums
2 godz.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Risotto verde
45 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Hommus dip
5 min