Lentil and pumpkin pot pies

Lentil and pumpkin pot pies

4.6 77 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

Rosemary ice puff pastry
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    1 sprig
  • ice cubes
    90 g
  • unsalted butter frozen and cut into pieces
    180 g
  • plain flour
    200 g
  • sea salt
    1 tsp
Pumpkin and lentil filling
  • unsalted butter for greasing
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
    1
  • dried rosemary
    ¼ tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • dried fennel seeds
    ¼ tsp
  • red lentils rinsed and drained
    150 g
  • water
    460 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • pumpkin cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • full cream milk for brushing

Wartości odżywcze na 6 portions

Kalorie 3356.6 kcal / 14097.6 kJ
Białko 71.2 g
Tłuszcz 212.6 g
Węglowodany 273.2 g
Błonnik 46.3 g
Tłuszcz nasycony 115.5 g
Sód 5355.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...