Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and turmeric loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
coconut oil plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds300 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
eggs4
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground turmeric1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
pine nuts1 tbsp
-
pepitas for sprinkling1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
321.9 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1392.7 kJ /
331.6 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Sweet seeded crackers
1 Std. 10 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Nut and seed butter
10 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min