Urządzenia i Akcesoria
Stuffed capsicums with herbed quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
water1500 g
-
quinoa rinsed and drained150 g
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
sun-dried tomatoes20 g
-
olive oil1 tbsp
-
pitted black olives sliced15
-
pickled capers1 tbsp
-
pine nuts toasted40 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
336.6 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1033.5 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min