Stuffed capsicums with herbed quinoa
TM6 TM5 TM31

Stuffed capsicums with herbed quinoa

3.7 (28 ocen)

Składniki

  • 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
  • 1500 g water
  • 150 g quinoa, rinsed and drained
  • 2 garlic cloves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 20 g sun-dried tomatoes
  • 1 tbsp olive oil
  • 15 pitted black olives, sliced
  • 1 tbsp pickled capers
  • 40 g pine nuts, toasted
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1033.5 kJ / 246 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
21.6 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
5.2 g
Sód
336.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy