Urządzenia i Akcesoria
Stuffed capsicums with herbed quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
water1500 g
-
quinoa rinsed and drained150 g
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
sun-dried tomatoes20 g
-
olive oil1 tbsp
-
pitted black olives sliced15
-
pickled capers1 tbsp
-
pine nuts toasted40 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
336.6 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1033.5 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Risotto verde
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min