Urządzenia i Akcesoria
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
dried cranberries50 g
-
ruby port50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh sage leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers300 g
-
salted butter20 g
-
pork mince500 g
-
lupin flakes50 g
-
egg1
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.4 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
464 kJ /
110.4 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
British spice rub
5 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Meat stock paste
45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Gluten free barbecue sauce
50 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Chicken velouté meal
40 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min