Urządzenia i Akcesoria
Roasted carrot dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2777.6 mg
Białko
24 g
Kalorie
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
24.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
110 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Lemon and caper aioli
15 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Basil pesto
10 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Rice salad
1 godz.
Hearty seven vegetable soup
30 min
Hommus dip
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min