Urządzenia i Akcesoria
Red beans and rice with turkey meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Turkey meatballs
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
turkey mince500 g
Red beans and rice
-
brown rice200 g
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (4 cm)1
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
tomato paste1 tbsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 tsp
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)¾
-
red kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2098.6 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
2287 kJ /
544.5 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
62.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Turkey patties
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Pork meatballs with couscous
50 min