Red beans and rice with turkey meatballs

Red beans and rice with turkey meatballs

3.4 78 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Turkey meatballs
  • garlic powder
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried sage
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • dried thyme
    ½ tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • salt
    1 tsp
  • turkey mince
    500 g
Red beans and rice
  • brown rice
    200 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • carrot cut into pieces (4 cm)
    1
  • celery stalk cut into pieces (4 cm)
    1
  • tomato paste
    1 tbsp
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 tsp
  • fresh bay leaf
    1
  • water
    500 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)
    ¾
  • red kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 544.5 kcal / 2287 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 62.2 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 2098.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...