Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g), plus extra for garnishing
- 2 celery stalks, cut into pieces (3-4 cm)
- 400 g canned tomatoes
- 40 g white wine
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp sweet paprika
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1629.7 kJ / 388 kcal
- Białko
- 32.6 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 854.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken cacciatore
50 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Beef Burgundy
1h 45min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Beef "Burgundy"
40min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Chicken fusilli with mushrooms
40min