Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and bean winter warmer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
dried black-eyed beans (see Tips)200 g
-
boiling water for soaking
-
brown onion cut into halves1
-
oil20 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)250 g
-
potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)5
-
canned crushed tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water300 g
-
cabbage shredded300 g
-
lime juice only1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
crusty bread to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542.8 mg
Białko
28.4 g
Kalorie
2325.3 kJ /
553.6 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Chilli con carne
45 min
Minestrone
40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Penne and vegetables
35 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min