Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and bean winter warmer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
dried black-eyed beans (see Tips)200 g
-
boiling water for soaking
-
brown onion cut into halves1
-
oil20 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)250 g
-
potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)5
-
canned crushed tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water300 g
-
cabbage shredded300 g
-
lime juice only1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
crusty bread to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542.8 mg
Białko
28.4 g
Kalorie
2325.3 kJ /
553.6 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.