Urządzenia i Akcesoria
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
kangaroo mince500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
harissa (see Tips)3 tbsp
-
brown onion cut into quarters130 g
-
celery stalk cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
carrots cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canned whole tomatoes400 g
-
dried green lentils100 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1207.7 mg
Białko
40.8 g
Kalorie
1663 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian prawn salad
40 min
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Balti coconut fish curry
50 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min