Urządzenia i Akcesoria
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
kangaroo mince500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
harissa (see Tips)3 tbsp
-
brown onion cut into quarters130 g
-
celery stalk cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
carrots cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canned whole tomatoes400 g
-
dried green lentils100 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1207.7 mg
Białko
40.8 g
Kalorie
1663 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Layered lamb curry
1 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Caribbean curry
40 min
Moroccan lamb with pilaf
5 godz. 40 min
Broccoli salad
10 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min