Urządzenia i Akcesoria
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
kangaroo mince500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
harissa (see Tips)3 tbsp
-
brown onion cut into quarters130 g
-
celery stalk cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
carrots cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canned whole tomatoes400 g
-
dried green lentils100 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1207.7 mg
Białko
40.8 g
Kalorie
1663 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Creamy coconut chicken curry
30 min