Urządzenia i Akcesoria
Mexican chicken stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onion cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)2
-
olive oil30 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onion salt1 tsp
-
sugar2 tsp
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water50 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
-
lime wedges, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1224.7 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
2442 kJ /
581.3 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
32.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese sauce
40 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken in yoghurt
30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Quick chicken curry
35 min