Urządzenia i Akcesoria
Mexican chicken stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onion cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)2
-
olive oil30 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onion salt1 tsp
-
sugar2 tsp
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water50 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
-
lime wedges, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1224.7 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
2442 kJ /
581.3 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
32.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min