Carrot and coriander soup
TM6 TM5

Carrot and coriander soup

4.5 (98 ocen)

Składniki

  • 60 g rice
  • 1 - 2 pieces lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 450 g carrots, cut into pieces
  • 1 red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste
  • 400 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g full cream milk
  • 1 tsp sea salt, to taste
  • 1 ½ tsp ground black pepper
  • 70 g butter
  • 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included, plus extra leaves for garnishing
  • 300 g pouring (whipping) cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1548 kJ / 369 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
18.8 g
Tłuszcz
29.8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
4.3 g
Sód
772.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy