Urządzenia i Akcesoria
Curried carrot and ginger soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and sliced5 cm
-
butter60 g
-
curry powder plus extra ¼ teaspoon for chickpeas1 - 2 tsp
-
carrots cut into pieces4
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces1 - 2
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
canned chickpeas rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sea salt to taste¼ tsp
-
olive oil to taste1 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
999.7 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1580 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan bean soup
40 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Zucchini soup
25 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min