Urządzenia i Akcesoria
Risotto pomodori with burrata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water500 g
-
onion (approx. 180 g), cut in half1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
white wine80 g
-
Arborio rice300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salted butter40 g
-
burrata cheese (approx. 200 g)2 pieces
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
647.1 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2639.2 kJ /
630.8 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
76.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min