Urządzenia i Akcesoria
Risotto pomodori with burrata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water500 g
-
onion cut in half1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
white wine80 g
-
Arborio rice300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
salted butter40 g
-
burrata cheese (approx. 200 g), cut in half2 pieces
-
fresh basil leaves only, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
630.8 kcal /
2639.2 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
76.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
647.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chilli with corn bread
50 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Easy lamb hotpot
2 godz.