Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 200 g di cimette di broccolo, lavate (peso netto)
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di olive nere
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Spinaci filanti
40 min
Contorno di verza
35 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Zucchine alla menta
30 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Melanzane trifolate
40 min
Spinaci al burro
30 min
Broccoli e salsiccia
30 min
Contorno di spinaci
25 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min