Risotto spinaci e piselli

Risotto spinaci e piselli

4.7 335 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    55 g
  • di spinaci baby freschi
    140 g
  • di cipolla a pezzi
    55 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di burro
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Arborio
    300 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di brodo vegetale
    700 g
  • dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    2
  • di pisellini surgelati finissimi (vedere consigli)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 485 kcal / 2029 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...