Urządzenia i Akcesoria
Spinaci al burro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
500 g di foglie di spinaci freschi lavate (peso netto)
-
3 pizzichi di sale + q.b.
-
2 pizzichi di noce moscata in polvere
-
40 g di burro a pezzi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.5 g
Kalorie
443 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Contorni di verdure
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Fagiolini insaporiti
25 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 godz.
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Spinaci filanti
40 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Contorno di spinaci
25 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Broccoli e salsiccia
30 min